Followers Yg Baek Hati

Hyper Act-Harapan (OST Seindah Sakura) Guitar Chord

|

Hyper Act- Harapan

Bm G A F#
Bm G  A
Bm         G
Bicara mimpi itu 
A       
Mengheret ku ke dasar
F#
Gelap tangannya menggapai tangan ku
Bm             G  
Dan munculnya dirimu
A
Dipinggir laman itu
F#                     Bm
Hangatmu menyambut ku kembali,
     G
Dan ku mengerti,
A         
Mengapa masih berdiri,
 F#                       Bm
Hadirnya siang berteman mentari,
        G
Dan ku bersama,
                     A
Bintang malam mu mencari kasih ku Ooo

D
Harapan
                F#
Harapan menjadi layu
 Bm            A-G
Ingin ku bahgia bersama
F#m        Em
Menjadi kenangan  
       D           A
Memburu impian masa kita
 G  
Selamanya


Bm               G
Dan angin kan memanggil
A
Bagai ada musafir
F#                    Bm
Hadirnya pergi tiada berjanji
          G
Mungkin seketika
A
Ku merasa cintanya
F#                  Bm
Bagai dibelai mimpi sempurna
G
Dan taman ini
A
Tak bererti dan bersemi
F#                   Bm
Tiada indah tanpamu disini
    G
Dan ku jejaki
         A             
Walaupun hanya secebis kasihmu Ooo


D
Harapan
                F#
Harapan menjadi layu
 Bm            A-G
Ingin ku bahgia bersama
F#m        Em
Menjadi kenangan  
       D           A
Memburu impian masa kita
 G  
Selamanya


Solo

G F# E  F# G-B F# Em F# G A

D
Hati ku..
           F#
Meratap setinggi gunung
Bm            A-G
Pasti ku mencari bintangnya
   F#-Em
Menjadi cahaya
   D             A
Menyinar impian hidup kita
G
Selamanya




Assalamualaikum...
Lama giler aku x conteng2 blog ni..tiba2 rasa nk conteng arini..N aku nk conteng2 pasal lagu Harapan yg mana lagu tema tuk Seindah Sakura..Pny la mak aku duk layan citer ni terdengar la aku lagu ni menerusi corong telinga aku..apalagi aku try la search 'lagu tema seindah sakura' ni n zassss kuar title Harapan..sedutlah aku dgn tabahnya..n aku try2 la cari chord guitar(aku xreti sgt pon chord2 ni) tuk main2 dikala bosan tp xjmpa pon..so aku try la usaha sndri cari chord tu..konpem la byk ms aku ambik tuk cari chord tu dgn sndri..keh3 besala Noob lg dlm bidang musik nih..Akhirnya aku jmpa la jgk sket2 chord lagu tu wlpon mgkin ada silapnya tp ok lar asalkan ada bunyi kannnnn..
Kalau ada silap tu jgn ler kutuk aku kaw2..aku bukan pro..peaceee!!


12 Luahan ati anda:

Haikal Blizzard said...

steady bro...awek aku mmg suke gile lgu ni...mmg point aku laa....
ape2 pon..terima kasih bnyak untuk chord ni...
aku ke first comment???xtahu nk bagge ke x..huhu

DelarocCa said...

same2..selamat membahagiakan awek ko bro :)
jgn ler kate camtu,,malu aku..haha..blog aku bknnya pemes..ni pon satu2 nya chord yg aku letak..klu x xda org la singgah blog aku yg jarang2 update nih..huhu

comelbushuk said...

awesome. at least saya jumpa chord lagu nie.. hehe.. trimas.. :)

DelarocCa said...

same2..klu ada ape2 lagu yg belum jmpa bleyh ja nk request..selamat bermain gitar :D

aqeyls said...

nice.. boleh tau ape maksud C/O kat solo tuh?

masih noob dlm bidang musik. huhu

DelarocCa said...

eh xprasan ada C/O kat situ..tersalah letak tu..lupa nk padam..xpntg pon sbnrnya..main cam biasa je..hehe thanks sbb tny..kita sama2 noob :)

ruriko shin said...

thanks :D
jumpe jgk chord ni..

DelarocCa said...

ur welkam

Anonymous said...

besh bro lagu ni layan........ thanks bro

D`littleye said...

hello copy chord here :)

Nazriee Saidi said...

Terbaiklah bro!! Peace you!! Gua nk bg awek gua meleleh.hee.tq

Nazriee Saidi said...

Terbaiklah bro!! Peace you!! Gua nk bg awek gua meleleh.hee.tq

Post a Comment

nak luah pape??silalah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...